Despre Divinol

Fondata in 1866, Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG este una dintre cele mai vechi rafinarii producatoare de lubrifianti industriali si de motor din Germania. Noi ne definim drept specialisti: cei care rezolva oricand problemele aparute in procesul de lubrifiere. Cu peste 650 de angajati lucram neincetat la gasirea de solutii individuale impreuna cu clientii nostri. Principiul dupa care ne ghidam este "win-win principle": succesul clientilor nostri inseamna succesul nostru. Asa se explica si faptul ca intotdeauna incercam sa venim in intampinarea noilor provocari.

Zeller+Gmelin nu inseamna numai o larga varietate de produse de inalta performanta de lubrifianti auto si industriali, produse chimice si cerneluri de tiparit ci si deasemenea, multi ani de experienta in domeniul cercetarii si dezvoltarii de noi produse, service individual si o apropiere constanta de cerintele clientilor. Toate acestea fac din Zeller+Gmelin un partenerde incredere.

In decembrie 2000, Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG a inaugurat un nou centru de logistica si un nou laborator, care au fost concepute conform celor mai noi standarde tehnologice. Intinzandu-se pe o suprafata de 1.850 mp, Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG detine astfel, unul dintre cele mai mari laboratoare de lubrifianti din Germania.

O confirmare a calitatii deosebite al produselor si servicilor noastre il constituie si premiul acordat in 2003 de catre grupul BOSCH pentru performante exceptionale, Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG fiind astfel prima firma producatoare de lubrifianti, care primeste un astfel de premiu.

Printre clientii cei mai importanti ai ZZeller+Gmelin GmbH & Co. KG se numara: Alcatel, AUDI, Bauknecht, Bosch, BMW, British Steel, Daimler-Chrysler, Heller, Deutsche Bundeswehr (Armata Federala a Germaniei), Deutsche Bundesbahn (Caile Ferate Germane), ISPAT, Jaguar, Rover, Mannesmann Rexroth, Miele, Opel, Phelps Dodge, Porsche, Pirelli, Polynorm, Siemens, Schwedische Armee (Armata Suedeza), Skoda, Thyssen Krupp Stahl, Voest Alpine, Volkswagen.

Fabricile Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG indeplinesc cele mai exigente cerinte ale normelor de calitate DIN EN ISO 9001, certificat care a fost in mod repetat atribuit de catre DQS (Deutsche Gesellschaft zur Zertifizierung von Managementsystemen mbH). Certificatul de calitate DIN EN ISO 9001 constituie pentru clientii nostrii o garantie suplimentara in ceea ce priveste calitatea produselor DIVINOL si a service-ului oferit de firma Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG

Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG produce patru segmente de produse:

  • Lubrifianti de motor pentru autoturisme si autoutilitare.
  • Lubrifianti industriali.
  • Cerneluri de tiparit.
  • Produse chimice pentru prelucrarea si curatarea suprafetelor.

De-a lungul celor 139 de ani de existenta Zeller+Gmelin GmbH & Co. KG a reusit sa se impuna pe piata prin produsele sale de cea mai înalta calitate si performanta.